...
Het proces verzamelen, waarbij cliënten hun gegevens in een PGO (module E in het schema hierboven) ophalen, staat beschreven in het MedMij Afsprakenstelsel.
Uitgangspunten●
Deze testen vinden plaats in de productieomgeving van de leverancier gekoppeld aan de genoemde testomgeving.
...
Er wordt per PGO en DVZA getest en niet de zorgverlener of de zorgaanbieder. Dit testwerk gebeurt door de kartrekker-regio tijdens de eerste implementatie.
...
De dataset is de Integrale zwangerschapskaart zoals beschreven in de Informatiestandaard Geboortezorg (IZK in het schema op pagina 9)
Aanpak
De leverancier activeert een PGO voor een testzwangere.
De informatieanalist haalt de relevante fixtures met de gegevensdienst Verzamelen integrale zwangerschapskaart via de DVZA op bij (een) fictieve zorgaanbieder(s) in de testomgeving.
De informatieanalist vergelijkt de in de PGO getoonde gegevens met de verwachte gegevens op basis van de fixtures en patiënt journeys.
De resultaten van de test worden gerapporteerd.
Resultaten●
Bij akkoord zijn de PGO en DVZA gekwalificeerd voor de gegevensdienst Verzamelen integrale zwangerschapskaart.
...
De resultaten van de test zijn inzichtelijk voor de deelnemers, de overige regio’s, het landelijk programmabureau, MedMij en Nictiz.
Delen
Het MedMij afsprakenstelsel onderkent ook nog het proces delen. Dit valt echter buiten de scope van VIPP Babyconnect en daarmee dit testprotocol.